Blog

PLANET LOCKDOWN: INTERVIEW MET CATHERINE AUSTIN FITTS

Catherine Austin Fitts is een bekende Amerikaanse investeringsbankier en werkte o.a. in het Witte Huis als “Assistant Secretary of Housing and Urban Development for Housing” gedurende de George W. Bush administratie.

In dit interview, dat een deel vormt van de nog niet uitgebrachte Planet Lockdown-documentaire van filmmaker James Henry, legt Fitts uit wat volgens haar de oorzaak is, en wat de consequenties zullen zijn van de wereldwijde COVID-maatregelen.

Dit interview is van alle grote kanalen zoals Youtube en Facebook verbannen, en is een absolute aanrader voor iedereen die mijn video “Monopoly: Een Totaalplaatje van The Great Reset” interessant vond, omdat in dit interview dieper wordt ingegaan op de manier waarop de elite, of zoals Fitts die noemt: “Mr. Global”, haar macht misbruikt om de (grotendeels) niets vermoedende mensheid voor eens en altijd gevangen te nemen in een technocratische, transhumanistische wereld waarin zij de totale controle over ons heeft.

Fitts meent dat we ons momenteel op een kritiek punt bevinden waarop we deze “machtsgreep”, zoals zij die noemt, vooralsnog kunnen voorkomen:

“Wij bouwen en financieren de gevangenis en dat geeft ons het vermogen om te stoppen.”

Bron: www.timgielen.com