Blog

Versterk het immuunsysteem tegen virale ziekten

Een gezonde levensstijl inclusief een dieet, rijk aan groenten en fruit, voldoende slaap, lichaamsbeweging en andere maatregelen zijn noodzakelijk om ons tegen infecties te beschermen. Bovendien is een optimale toevoer van micronutriënten essentieel om een ​​gezond immuunsysteem te ondersteunen.

Er is geen specifieke behandeling tegen virale ziekten en veel mensen wenden zich tot supplementen om hun immuunsysteem te ondersteunen. De meeste nemen alleen vitamine C als bescherming.  Echter missen zij dan het belangrijke aspect van de synergie van micronutriënten die juist helpen bij het genereren van gezonde bloedcellen en het ondersteunen van andere organen van het immuunsysteem.

Wij werken met Vitamine C uit de Acerola bes aangevuld met hennepzaadvliezen. Deze bes uit Brazilië bevat de meeste vitamine C van alle fruitsoorten. Daarnaast bevat de Acerola bes ook nog veel betacaroteen waardoor het lichaam vitamine A aan kan maken. De hennepschilfers zijn rijk aan eiwitten, olie, tryptofaan en vezels.

Functies van vitamine C:
• Energieproductie / Vermindering van vermoeidheid
• Productie van collageen voor sterke botten, huid, gewrichten, pezen, tanden en tandvlees
• Herstel van niveaus van actieve vitamine E
• Algemene ondersteuning van het immuunsysteem
• Ondersteuning van het immuunsysteem tijdens en na intensieve inspanning
(bij een dosering van twee capsules per dag).
• Bescherming van DNA, eiwitten en vetten tegen oxidatieve schade