Blog

Mineralen en spoorelementen als supergeleiders

De werkzame mineralen en spoorelementen, hebben een aantal zaken gemeen: zij bevatten een zeer hoog gehalte aan natuurlijk kiezelzuur SiO2. Behalve het feit dat kiezelzuur de opname en werking van zuurstof in al uw lichaamscellen ten goede komt, celveroudering tegengaat, spieren en gewrichten soepel houdt, de huid een soepele en jeugdige verschijning geeft en de stofwisseling bevordert waardoor diarree en obstipatie tot het verleden behoren, heeft het ook nog een andere wetenschappelijke kant.

Kiezelzuur zorgt voor soepele slagaders en is één van de belangrijkste mineralen om hart en vaatziekten te voorkomen.

Tevens wordt kiezelzuur in combinatie met natuurlijk aluminiumoxide Al2O2 in uw lichaam gebruikt als supergeleider van al uw zenuwimpulsen ofwel het communicatiesysteem van uw lichaam.

Het mag duidelijk zijn dat wanneer dit communicatiesysteem (door verkramping) niet meer optimaal werkt, uw organen niet meer tijdig de juiste impulsen krijgen om hun werk te doen.

In de computerindustrie wordt deze wetenschap al jarenlang gebruikt in de vorm van microchips. Deze microchips bestaan voor het grootst gedeelte uit kiezelzuur en aluminiumoxide. Hoe zuiverder deze mineralen zijn hoe sneller de verbindingen en berekeningen uitgevoerd kunnen worden. Bedrijven zoal IBM, Intel, Texas Instruments en AMD maken al tientallen jaren van deze natuurlijke wijsheid gebruik.

Een teveel aan aluminiumoxide wordt door kiezelzuur geneutraliseerd hetgeen de ziekte van Alzheimer tegengaat. Door de natuurlijke balans van kiezelzuur en aluminiumoxide in uw lichaam te herstellen, herstelt u dus ook de communicatie tussen uw hersenen en organen.

Besef goed dat verkramping niet alleen uw zenuw maar ook uw bloedbanen tussen uw hersenen en de rest van uw lichaam afknellen. Vooral ouderen hebben een chronisch tekort aan kiezelzuur.

De optimale combinatie kiezelzuur en aluminiumoxide heeft trouwens ook nog een zeer belangrijke nevenfunctie. Door de supergeleidingseigenschappen worden negatieve elektromagnetische golven van Radar, Hoogspanningskabels, TV, PC, Digitale telefoon, WIFI, GSM, UMTS ect. zeer snel weer uit uw lichaam afgevoerd. Deze moderne pest maakt op dit moment al teveel slachtoffers in deze moderne wereld waar wij onszelf dag en nacht omringen met negatieve straling, die niet alleen onze nachtrust maar ook onze werkdag verzieken.

Natuurlijke optimale verhoudingen:
  • Natuurlijk Kaliumoxide K2O, welke de doorbloeding van de spieren regelt, onze bloeddruk op peil houdt en het overtollige water afvoert hetgeen de mensen die vandaag een of ander dieet volgen wel zal aanspreken.
  • Natuurlijk Calciumoxide CaO welke van groot belang is voor sterke botten, tanden, bindweefsel en spiergroei. Tevens is calcium verantwoordelijk voor een regelmatige hartslag en het verzenden van zenuwimpulsen. Een gebrek aan natuurlijk calcium veroorzaakt al snel tijdens de menstruatie en overgang bij man en vrouw gevoelens van nervositeit, slapeloosheid en vroegtijdige veroudering.
  • Natuurlijk Magnesiumoxide MgO welke de hartslag reguleert, spierverkrampingen voorkomt, bloedstolsel en trombose tegengaat, celgroei stimuleert en rustgevend op de zenuwen werkt. Tevens verlaagt het hoge bloeddruk, stabiliseert het de pH waarde op 7.0 en helpt het nierstenen op te lossen.
  • Natuurlijk IJzeroxide Fe2O3 welke ervoor zorgt dat het bloed over voldoende zuurstof beschikt. Een gebrek aan ijzer maakt lusteloos, moe, slap en meer toegankelijk voor virussen, bacteriën en schimmels. Vooral vrouwen die nog menstrueren hebben hier problemen mee. Maar ook mannen die teveel zaadcellen verliezen kunnen hierover meepraten.
  • Natuurlijk Chroom Cr welke de bloeddruk vermindert, bloedvaten verwijdt en tevens de vet- en suikerspiegel reguleert.
  • Natuurlijk Zink Zn welke de stofwisseling stimuleert, cellen versterkt, haaruitval tegengaat en tevens de immuniteit tegen virussen, bacteriën en schimmels versterkt.
  • Natuurlijk Borium B welke verantwoordelijk is voor de opname van calcium in uw beenderen. Zonder borium kunt u zoveel calcium slikken als u wilt zonder dat dit enig effect heeft voor uw lichaam. Volgens een onderzoek van het Ministerie van landbouw in de USA zorgt borium ervoor dat vrouwen na de overgang 40% minder calcium, 33% magnesium en een paar procent minder fosfor verliezen door hun urine.
  • Natuurlijk Koper Cu welke verantwoordelijk is voor de formatie van beenderen, hemoglobine, rode bloedlichaampjes en werkt mee aan genezingsprocessen, energieproductie en haar- en huidkleur. Eén van de eerste kenmerken van een tekort aan koper is osteoporose.
  • Molybdeen Mo welke in zeer kleine hoeveelheden nodig is voor stikstofgebruik. Een te lage inname van molybdeen geeft mond- en tandvleesproblemen en is de medeveroorzaker van kanker.
  • Fosfor Ph welke verantwoordelijk is voor de opbouw van botten, tanden, celgroei, samentrekken van hartspier en nierfunctie. Het assisteert tevens in het gebruik van vitaminen en de conversie van voedsel in energie.

Wanneer we hierbij de tekorten aan overige essentiële mineralen en spoorelementen bij optellen zoals Mangaan Mn, Kobalt Co, Natrium Na, Nikkel Ni, Vanadium V, Stikstof N, Selenium Se, Zwavel S, etc. gaat het wel heel erg fout met uw gezondheid.

Zeker de moderne, chemische diëten om af te vallen, schotelen u niet de werkzame mineralen en vitaminen voor. Het wordt weer tijd om naar de natuur te luisteren. Niet in onze laboratoria maar alleen in de natuur worden immers de meest optimale combinaties van mineralen en spoorelementen samengesteld.

U kunt het zelf testen:

Strooi eens vier weken lang dagelijks 1/8 theelepel van het door u vandaag gebruikte product bij een plant. Strooi hierna dezelfde hoeveelheid Aquarius Minerali da farina di roccia bij een vergelijkbare plant en zie wat het verschil is.

Planten en dieren kun je niet voor de gek houden, ze reageren er wel of niet op en laten dit duidelijk zien.