Blog

Aardstralen in je huis?

Michiel Haas

Toen ik eZine #50 uitstelde vanwege onze afwezigheid, kreeg ik diverse leuke reacties van lezers. Dat waardeer ik zeer, het is altijd fijn te horen dat mensen waarderen wat je doet en dat je wat voor ze kunt betekenen. Zo kwam er ook een reactie van een heer die dermate interessant was, dat ik hem heb gevraagd of ik daar een blog over mocht schrijven. Dat vond hij wel OK, maar dan wel geanonimiseerd. Hieronder zijn relaas.

Wij zijn een echtpaar van begin 50, wonen in het Noorden van het land en hebben zes gezonde kinderen en inmiddels enkele kleinkinderen. Wij werken allebei, ik, Gert-Jan op een kantoor en mijn vrouw Nynke geeft les op school.

Iedere keer als we terugkwamen van onze kampeervakantie in Frankrijk of Italië, merkte vooral Nynke dat haar klachten van vermoeidheid en lusteloosheid weer terug kwamen. Al een paar jaar zeggen we tegen elkaar dat er ‘iets’ in ons huis moest zijn wat dit veroorzaakt. Nynke wilde zelfs een keer na de vakantie even niet meer in haar eigen bed slapen en kampeerde in een tentje in de tuin (de buren zullen wel gedacht hebben dat we ruzie hadden ….).

We hadden sterk de indruk dat straling (zowel aardstraling als hoogfrequent straling) de oorzaak zou kunnen zijn en besloten er iets aan de te doen. Eigenlijk waren we al veel eerder met deze dingen bezig (mobiele telefoons in de slaapkamer waren taboe; we hadden stralingsarme dect telefoons en de wifi deden wij ‘s-nachts al uit).

We hebben het geluk dat we Henk in onze kennissenkring hebben die erg veel van straling afweet. Hij is zelf slachtoffer van straling, had dit jaren gelden ontdekt en kan nu dankzij veel maatregelen een redelijk normaal leven leiden. Henk is extreem gevoelig. Op verjaardagen heeft hij een zinken trommel bij zich en vraagt dan aan de aanwezigen om hun mobiele telefoon daarin te doen. Indien iemand dit niet doet of vergeet dan ligt hij drie nachten te stuiteren in zijn bed. Zijn huis is voorzien van straling werende maatregelen (alles geaard, ramen met folie en muren bewerkt met speciale koolstof houdende verf (electro-shield). Zelfs zijn auto heeft Henk laten voorzien van anti-straling. Hij heeft een Dacia, een auto met de minste elektro apparatuur en dus ook het minst belastend (nog een voordeel behalve de prijs…..).

Henk is ook bij ons thuis geweest en heeft ons huis gecontroleerd op aardstraling en hoogfrequent straling.

 

Aardstraling

Uit het onderzoek bleek het volgende inzake aardstraling:

  • In onze voortuin was een negatieve plek. Op die plek stond altijd een plataan. Deze boom en ook zijn voorganger gingen elke keer dood, en dit ondanks het feit dat een plataan een boom is die bijna niet kapot te krijgen is.
  • In de keuken was ook een negatieve plek; daar lag voorheen een kleedje voor onze hond. Omdat hij daar nooit wilde liggen (waarom wisten wij toen niet) hebben wij het kleedje verplaatst naar een plek waar hij wel bleef liggen.
  • In onze slaapkamer was naast het bed ook een negatief veld (recht boven het veld in de keuken).

 

Hoogfrequente straling

Met betrekking tot de hoogfrequent straling constateerde Henk bij de muur met de buren een extreem hoge straling (Wifi en dect telefoon naast elkaar). Ook in onze aanbouw, waar onze vast telefoonaansluiting, een modem, een computer en wifi-aansluiting is, constateerde hij een veel te hoge straling.

Met zijn adviezen zijn wij recent aan de slag gegaan: stap voor stap, want investeren kost wel geld.

Allereerst heb ik jouw boek ‘Elektrostress & Gezondheid’ aangeschaft en dat gelezen (zeer interessant), voorts hebben wij een hoogfreqent stralingsmeter gekocht.

Inlezen in problematiek Elektromagnetische velden (bron: mh/NIBE)

Vitaliser

Vervolgens hebben wij een “vitaliser” aangeschaft. Deze vitaliser zorgt ervoor dat uit al onze kranen nu ‘gevitaliseerd’ water komt. Het water is zachter van smaak en je drinkt er gewoon veel meer van. Ik ben zelf niet zo’n waterdrinker. Normaal zit ik na drie slokken ‘vol’, maar van dit water drink je gewoon een liter, het valt anders. Deze vitaliser heb ik aangeschaft via het bedrijf Aquarius in Lemelerveld, de vitalisers van hun bedrijf schijnen de beste te zijn. Op hun website is een interessant filmpje te zien hoe het apparaat werkt en welke resultaten er bijvoorbeeld in de agrarische sector mee worden gehaald.

De moleculen van het water worden in feite geherschikt waardoor het weer smaakt zoals moeder natuur het bedoeld heeft. Water is een informatie-drager, ook van reststoffen van bijvoorbeeld hormonen, pesticiden etc. welke niet via de normale waterzuivering verwijderd kunnen worden. De vitaliser zorg ervoor dat het water van dat foute geheugen ontdaan wordt.

Verbluffende resultaten

Na een test met één bos bloemen die ik in twee vazen gedaan had (één met water van de buren en één met gevitaliseerd water) bleek dat de ene bos met water van de buren veel eerder verslapte en uitviel dan de andere bos, die er nog fris bijstond.

Een ander bijkomstig voordeel van de vitaliser was dat deze zowel bij in- als de uitgang geaard is. Door die aarding werd/wordt de aardstraling in onze hele straat geneutraliseerd. Bij ons was het resultaat verbluffend.

Nynke had het altijd koud, vooral koude handen en voeten, moest met sokken aan naar bed! Vanaf de dag dat de aardstraling er niet meer was had ze het veel warmer, 24 uur per dag warme handen en voeten! De sokken werden in bed niet meer aangetrokken en de thermostaat kon een paar graden omlaag.

De vitaliser maakt water weer schoon en vitaal (bron: aquariusvitaliser.info)

Tot mijn eigen verbazing sliep ik veel vaster en droomde veel meer. De wekker die ik nooit nodig had heb ik nu wel nodig. Ik voel mij vanaf die tijd ook veel fitter.

Wij hebben met onze oudste zoon destijds een bijna wiegendood ervaring gehad, in het ziekenhuis kon er niets ontdekt worden, we hebben hem thuisgekregen met een monitor; een jaar lang werd hij als hij ging slapen daarop aangesloten. Zijn wiegje stond naast ons bed, op de negatieve plek dus, daar komen we nu na 25 jaar pas achter …….

De komende 2-3 maanden zullen wij onze dect telefoons wegdoen en weer vaste telefoons nemen. Ook de wifi zal worden verwijderd (wordt vaste bekabeling). Tevens zullen wij de muur met onze buren met elektro-shield gaan behandelen.

Het valt mij op dat weinig mensen iets van straling af weten, ze weten er wel iets van maar over het algemeen denkt met dat de overheid wel zal waarschuwen als het te erg wordt. Dat zal ook wel een keer gebeuren, maar dan zijn we 10 jaar verder en dat is voor veel mensen misschien wel te laat. Ik ben in ieder geval dankbaar met de informatie die ik nu weet.

Het huis ontvluchten door in de tent in de tuin te slapen (bron: gopixpic.com)