Blog

Aqua-Pura vitaliser

Het is continue in het nieuws. Waterleidingbedrijven krijgen steeds meer moeite om allerlei verontreinigde stoffen uit het water te filteren. Als je alleen al ziet hoeveel medicatie er in het riool verdwijnt en op die manier in het milieu terechtkomt. Mede naar aanleiding van deze berichten en de alsmaar toenemende magnetische velden van de telecom, hebben wij een nieuw type vitaliser ontwikkeld. Nu drinkwaterbedrijven zelf toegeven in de media dat het in de toekomst steeds moeilijker wordt om vervuiling uit het drinkwater te verwijderen, plaatsen wij ook nog een sediment en actief koolstoffilter voor de vitaliser. Dit deden wij al in het buitenland met goede resultaten.

Deze nieuwe vitaliser is wel wat langer dan de vorige types maar werkt zeker 60% sterker door de grotere vortex die er gegenereerd wordt. Dit type werkt ook nog beter tegen kalkaanslag dan de vorige versies omdat er een sterker energieveld opgewekt wordt. Dit heeft tot gevolg dat de anorganische elementen weer de goede lading krijgen en daardoor beter opneembaar worden.

Door de samenstelling van de keramiek die voorzien is van een negatieve en positieve elektrische lading, wekt de keramiek zelf energie op door de routing van het water in de Aquarius Vitaliser®. Door dit proces krijgt het water een negatieve elektrische lading en kan zo als antioxidant gaan werken in een lichaam.
Ook kunnen hierdoor weer waterstofbruggen ontstaan zoals die van nature in het water voorkomen. Tevens krijg je een verdichting van het water omdat de holle ruimtes tussen de moleculen met de diverse frequenties verdwenen zijn, dus ook de viscositeit veranderd.
Daarom is dit water ook zeer geschikt voor verwarming en koelsystemen en is door de verdichting energiebesparend omdat de convectiewarmte meer is.
Door het natuurlijke procedé van de vitalisering worden de anorganische elementen zoals mineralen en sporenelementen in het water weer van de goede lading (+ en – polariteit ) voorzien, en zo weer opneembaar voor het lichaam. Dit laatste heeft ook een positief effect tegen calciumaanslag en zie je regelmatig dat reeds vast- en afgezette calcium weer wordt losgetrokken. Mensen met reuma hebben hier dan ook veel baat bij en in veel gevallen zal de reuma minder worden of geheel verdwijnen.

Vervang de patronen voor een optimaal resultaat om de 6 maanden om bacteriën geen kans te geven”.