Blog

Arno Wellens: ”Europees Digitaal Paspoort is verkapte staatsgreep” (www.blckbx.tv)

Bron: www.blckbx.tv, door Flavio Pasquino

“Bouwen aan een Europese superstaat, met een gemankeerd Brussels parlement, leidt tot een autocratie”, opent financieel journalist Arno Wellens de – misschien wel – meest urgente uitzending van dit moment. Op zijn eigen platform wijdde hij er onlangs een onthutsende publicatie aan en dat was de aanleiding voor een diepgaand interview met programmamaker Flavio Pasquino.

“Er wordt wel eens gezegd dat er veel complottheorieën rondgaan deze dagen. Maar als je mensen achterdochtig wilt maken, dan moet je dit doen. Dan moet je iets dat je toch al wilde doen, nu doordrukken en de schuld geven aan corona”.

“Ze waren het al van plan”

Wellens doelt hier op de Corona Toegangsbewijzen (CTB) die in de horeca en in de media werden geïntroduceerd als een reactie op de Corona-crisis maar volgens de financieel journalist zit dat anders. “In 2019 waren er al vergevorderde plannen voor een proef in de horeca om met QR-codes te experimenteren maar dat had nooit grootschalig gekund zonder grote urgentie. Corona was dus een welkome gast om te kunnen doen wat ze al wilden doen”, aldus Wellens.

Lees hier het hele artikel en bekijk de video.