Blog

Wat is Orgone Energy?

We hebben allemaal wel eens gehoord van dingen als Chi, Prana of gewoon Lifeforce-energie of Ether. Dit zijn allemaal verschillende termen voor precies hetzelfde. Een andere dergelijke term is Orgone Energy, bedacht door Dr. Wilhelm Reich, een Oostenrijkse wetenschapper en psychoanalyticus en tijdgenoot van Sigmund Freud. Reich gebruikte deze term om de universele energie te beschrijven die alles doordringt en de bron is van al het leven.

Wilhelm Reich, de ontdekker van Orgone Energy

Dit concept van Orgone Energy beschrijft precies het tegenovergestelde wereldbeeld van dat van een deterministische, mechanische wereld, waar elke actie kan worden voorspeld en door zijn antropische aard het universum op een gegeven moment zal uitbranden. Integendeel, het concept van Orgone Energy bepaalt dat het Universum altijd evolueert en altijd creëert. Het is de basis van de huidige vrije energietechnologieën en dergelijke.

Reich observeerde deze energie als alomtegenwoordig en de basis van alle levensprocessen. Hij merkte op dat wanneer de stroom van deze orgonenergie in een persoon wordt geblokkeerd, dit leidt tot spierspanning en ziekte. Evenzo beschreef hij de woestijnen van de wereld als een stroom van levendige, levendige Orgone-energie. Hij noemde deze “negatieve” manifestatie van Orgone Energy DOR, of Deadly Orgone Energy. Telkens wanneer de atmosfeer muf, beklemmend of dood aanvoelt en wanneer je een bepaalde zwartheid in wolkenvorming waarneemt, ervaar je in feite een hoge en ongezonde DOR-concentratie.

Reich experimenteerde met succes met Orgone-accumulatoren om kankerpatiënten te genezen, aangezien hij zag dat kanker een biopathie was die het gevolg was van de geblokkeerde levensenergie in een sterk door DOR besmet lichaam. Hij merkte op dat de accumulatie van Orgone Energy werd gestimuleerd door een gelaagde combinatie van organisch en metaalachtig materiaal. Hij ontwikkelde ook de eerste Cloudbuster, een apparaat bestaande uit metalen buizen die de DOR zouden aanzuigen en tot een grote hoeveelheid water zouden vermalen – hij wilde deze Cloudbuster gebruiken om woestijnen en dorre gebieden in de VS, waar hij vele jaren woonde, nieuw leven in te blazen.

Wat is Orgonite?

Orgonite is de voortzetting van Reichs onderzoek en ontdekkingen. De stap van de Orgone Accumulator naar de Orgone Generator, oftewel Orgonite, is onder meer gemaakt door Don Croft. Het was de combinatie van organisch en anorganisch materiaal in een chaotische matrix, in plaats van een tweedimensionale gelaagdheid zoals in Reich’s Orgone Accumulators, evenals de toevoeging van kwartskristallen om de energieoutput te versterken, die het verschil maakten bij het maken van een apparaat. Dat zou de stagnerende (DOR) energie nieuw leven inblazen en deze in levendige, levendige Orgone-energie veranderen.

Al onze Orgonite-apparaten zijn gemaakt volgens dit principe: we combineren hars (organische verbinding) met metaalvijlsel (anorganische verbinding), voegen kwartskristallen toe en voilà! – Een stukje basis Orgoniet, waar we nu andere edelstenen, geneeskrachtige kruiden en metalen aan kunnen toevoegen.

Orgonite-formule: Hars + Metaalsnippers + Kwarts

Hoe werkt Orgonite?

Terwijl Reichs Orgone Accumulators werkten om Orgone en DOR aan te trekken en te concentreren, kun je Orgonite zien als meerdere Accumulatoren die in alle richtingen werken – de Orgone-energie wordt aangetrokken en door de chaotische matrix wordt het omgezet in een spiraalvormige energiestroom.

In wezen zijn interferenties zoals EMF (elektromagnetische frequenties zoals uw mobiele telefoon uitzendt) en andere energetische manipulaties allemaal vormen van DOR – ze veroorzaken stagnatie en degeneratie van uw energetische veld. Orgonite helpt dus om uw bio-energetische veld nieuw leven in te blazen door het op uw huid te dragen of bij u in de buurt te hebben. Diverse toegevoegde edelstenen versterken de beschermende, ondersteunende of stimulerende effecten van een Orgonite-apparaat.

Hoe kan Orgonite mij helpen?

Toen we begonnen met het maken van Orgonite, gebruikten we het voornamelijk om gsm-torens en andere bronnen van EMF en andere straling te neutraliseren. Dit heeft ertoe geleid dat we veel meer gespecialiseerde Orgone-generatoren hebben geproduceerd, zoals hangers, gsm-schilden en de verschillende prachtige Orgonite-apparaten die in onze winkel te vinden zijn.

Simpel gezegd: we hebben nog geen applicatie gevonden waar Orgonite niet mee helpt. De beoordelingen van onze klanten en onze eigen persoonlijke ervaring hebben ons laten zien hoeveel er mogelijk is met Orgonite. Of het nu gaat om algemene vitaliteit, bescherming, slaapproblemen, negatieve interferentie of om uw hele omgeving energie te geven – Orgonite kan u ondersteunen op alle gebieden van het leven en de toepassingen zijn eindeloos.

https://youtu.be/7JU1oaY2UMs

Cloudbuster

Orgonite HHG’s