Blog

De Aquarius Technology Polariser in combinatie met enkele orgonite stralingstransponders biedt voor de meeste mensen met slaapproblemen een uitkomst.

Door invloed van magnetisme van zonnepanelen, omvormers, draadloze digitale signalen en het elektriciteit netwerk, moet het lichaam continue in verzet. Dit alles verzwakt het immuunsysteem. De meeste mensen staan er niet bij stil maar ook een elektriciteit netwerk in de woning functioneert als een antenne en neemt straling van buitenaf op en geeft dit ook weer af binnen in huis.

De velden van het elektriciteit netwerk kan men simpel corrigeren en minder van invloed maken op het lichaam door een Aquarius Polariser.

Een Aquarius Polariser is een kastje die je in het stopcontact steekt ergens in de woning of slaapkamer. De zwarte toermalijn in de Polariser zet de frequenties van het elektra netwerk om naar een frequentie die minder belastend is voor het lichaam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De polariser zorgt ervoor dat de disharmonische frequenties op het elektrische netwerk worden omgezet naar biofrequenties.   De polariser gebruikt zelf geen elektriciteit.

Een Aquarius Polariser kost € 57.50 incl. BTW excl. verzendkosten

Orgonite,

Terwijl Reichs Orgone Accumulators werkten om Orgone en DOR aan te trekken en te concentreren, kun je Orgonite zien als meerdere Accumulatoren die in alle richtingen werken – de Orgone-energie wordt aangetrokken en door de chaotische matrix wordt het omgezet in een spiraalvormige energiestroom.

In wezen zijn interferenties zoals EMF (elektromagnetische frequenties zoals uw mobiele telefoon uitzendt) en andere energetische manipulaties allemaal vormen van DOR – ze veroorzaken stagnatie en degeneratie van uw energetische veld. Orgonite helpt dus om uw bio-energetische veld nieuw leven in te blazen door het op uw huid te dragen of bij u in de buurt te hebben. Diverse toegevoegde edelstenen versterken de beschermende, ondersteunende of stimulerende effecten van een Orgonite-apparaat.

Hoe kan Orgonite mij helpen?

Toen we begonnen met het maken van Orgonite, gebruikten we het voornamelijk om gsm-torens en andere bronnen van EMF en andere straling te neutraliseren.

Drie blokjes zijn in combinatie met de polariser is een prima combinatie tegen elektromagnetische frequenties.

De orgonite stralingstransponders kosten € 12,75 per stuk incl. BTW excl. verzending