Blog

Wanneer heeft u voor het laatst zuiver water gedronken

Water, de combinatie van zuurstof en waterstof, is een zeer belangrijke schakel in het fysieke energie-, verbrandings- en ontgiftingsproces binnen ons lichaam. Dit komt niet alleen door het feit dat ons lichaam voor 70% uit water bestaat maar tevens omdat water een overgangssubstantie is tussen de stoffelijke (vloeistof) en fijnstoffelijke (gas) wereld in ons lichaam.

Wanneer we dus te weinig en ook nog eens vervuild water drinken is het lichaam steeds minder in staat haar afvalstoffen via o.a. de nieren, huid, voeten, etc., af te voeren.

Tevens raken de uitwisselingsmembramen tussen uw bloedsomloop en zenuwennetwerk verstopt waardoor er geen goede communicatie en stapsgewijze ontgifting (zenuwen en organen richting het bloed) meer kan plaatsvinden.

Wanneer we dit ontgiftingsproces ook nog eens versnellen (vastenkuren e.d.) mag wel duidelijk zijn dat het lichaam de grote toevoer van afvalstoffen niet meer aankan en reageert door allerlei ontgiftingsverschijnselen zoals hoofdpijn, hartkloppingen, zweten, jeuk, etc.

Allemaal zaken die voorkomen hadden kunnen worden wanneer u voldoende kwalitatief water per dag zou drinken.

Het is daarom altijd raadzaam om eerst de kwaliteit van het water in uw lichaam weer op orde te brengen voordat u met wat voor (ontgiftings-)therapie dan ook begint.

Water is bij nog sterk vervuilde mensen (chronisch zieken) van levensbelang om het genezingsproces te bevorderen en te optimaliseren.

Aangezien uw watervoorraad iedere 5-10 dagen volledig ververst wordt is het dus verstandig om iedere dag zoveel mogelijk (1,5-2 liter per dag) zuiver water te drinken om bovenstaande ontgiftingsverschijnselen te voorkomen.

Het leidingwater in de meeste landen is echter van uitermate slechte kwaliteit. Dit komt omdat de bron, waar de meeste waterleidingsbedrijven hun water vandaan halen,  zodanig vervuild is dat geen enkele chemische en informatieve zuivering meer in staat is om schoon water op te leveren.

Al onze grote rivieren en meren zijn immers door de industrie en intensieve land- en tuinbouw zwaar chemisch en informatief vervuild in de afgelopen 100 jaar.

Door nu ook nog eens chloor en allerlei andere chemische reinigingsmiddelen in te zetten krijgen we weliswaar een schijnbaar drinkbaar maar nog steeds giftig eindproduct.

Het chloor doodt immers de meeste virussen en bacteriën maar levert als bijproduct allerlei genetische mutaties en kankerverwekkende stoffen op zoals trihalomethanes (THMSs), dichloro acedic acid (DCA), MX en chloroforms.

Wanneer we dit water ook nog eens door allerlei leidingen van koper, lood en plastic laten lopen die door de tand des tijds zijn aangetast, dan is er niet veel goeds bij de kraan en douchekop te verwachten.

Meer moderne methoden om water te ontsmetten zijn gebaseerd op oxidatie van de bacteriën. Hiervoor gebruikt men ultraviolet licht of ozon. De gedode bacteriën blijven ook bij deze methode in het water aanwezig, waardoor ze alsnog ziekteverschijnselen kunnen veroorzaken bij gevoelige personen. Bovendien is er een theorie welke beweert dat er in deze bacterielijkjes virussen kunnen ontstaan die vrij kunnen komen. Dit zou de toename van virale infecties en het ontstaan van nieuwe ziekten kunnen verklaren (dr. ir. W. van Loock).

Door het water te laten imploderen is het mogelijk om de eerder genoemde frequenties die er niet in thuis horen te neutraliseren. De moleculen worden opnieuw gereset en het water krijgt weer de kracht zoals het ooit bedoeld was (Oerwater). Tijdens dit proces wordt het water weer voorzien van natuurlijke, vitaliserende energie. De watervitaliser van Aquarius Technology kan deze schadelijke trillingen transformeren, om zo het water opnieuw levenskracht te geven.

In het centrum van de Aquarius Vitaliser® zit een keramische kern die vitale energie regenereert. In dit proces wordt gebruik gemaakt van zgn. implosie technology.