Blog

papaya bomen

Wat is Manju?

Kort gezegd, Manju is een extract gefermenteerd door EM micro-organismen. Deze drank is rijk aan enzymen, en geproduceerd door langzame fermentatie van groene papaja’s uit Okinawa, bruine rijst, rijstzemelen van biologische teelt en bruin zeewier (kelp) dit gehele proces duurt 1 jaar. De waardevolle natuurlijke stoffen zoals diverse belangrijke eiwitten en aminozuren die zijn vrijgekomen tijdens het fermentatie proces geven een versterkende werking op het immuunsysteem.
Waarom is Manju goed voor het welzijn?

De positieve effecten van Manju zijn voornamelijk te danken aan het hoge gehalte aan antioxidanten en andere stoffen zoals de belangrijke essentiële eiwitten en aminozuren die nodig zijn voor een goede stofwisseling. Dit betekent dat verschillende stoffen in Manju bijdragen aan het vertragen, neutraliseren en het voorkomen van het ontstaan van vrije radicalen en negatieve resultaten van oxidatieprocessen in het menselijk lichaam. Al met al, Manju bevat meer dan veertig bioactieve componenten zoals mineralen, vitamines, enzymen en aminozuren die allemaal bijzonder waardevol zijn voor een evenwichtige en gezonde voeding.

Zitten er levende micro-organismen in Manju?

Bij de productie van Manju worden bij het fermentatieproces EM Effectieve Micro­organismen gebruikt. Na het rijpingsproces wordt het extract gesteriliseerd door verhitting.

Manju is een volkomen natuurlijke fermentatiedrank die de weerstand van het lichaam verhoogt. Er worden geen kunstmatige producten aan Manju toegevoegd. Alle ingrediënten in Manju zijn voor 100% van natuurlijke oorsprong.

Manju is ook zeer goed te gebruiken voor wondheling. Het is een product die de inwerking van zuurstof tegengaat zodat een wond zeer snel kan herstellen.